Årets glögg

Scroll down for English
 
Brukar ni dricka glögg på julen? Jag brukar alltid ge det ett försök men det slutar ofta med att jag sitter och pillar ut mandeln och äter den istället. Jag har inte riktigt förstått det hela med glögg och tycker att det luktar fruktansvärt illa. MEN! Jag tycker att det är en självklarhet att köpa och bjuda mina gäster på så därför har jag ett glöggset som jag dukar upp med. Jag har dock ingen glöggvärmare så det kommer jag nog att införskaffa. Det tycker jag är väldigt fint!
 
Årets glögg från Blossa innehåller kråkbär och jag måste säga att det är en smak som jag aldrig har smakat. Tydligen har kråkbär en laxerande effekt så den här glöggen passar nog perfekt om ni är förstoppade i jul ;)
 
 
/V
 
 
 
Läs även:
 
 
 
Inlägget innehåller adlinks
 
Glöggkolv/värmare 1,3 l | Mugg 25 cl 4-pack Snöstjärna | Glöggryta Röd | Glöggmugg Tomtar 7 cm 4-pack |
 

This years mulled wine
 
Do you drink mulled wine at Christmas? I always give it a try but it often ends up with me, sitting and pick out the little almonds and eat them instead. I havn't really understood  the thing with mulled wine and I think it smells terribly bad. BUT! I think it is a must to buy and serve my guests so therefore I have a set of mugges. I don't have a heater so I will probably acquire one because I think it lookes real nice!
 
 
This year mulled wine from Blossa contains crowberries and I must say that it is a taste that I have never tasted. Apparently, crowberries have a laxative effect, so this mulled wine is perfect if you are constipated this Christmas;)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mylittlecraftylife.blogg.se

En blogg om mitt lilla liv som pysseltokig småbarnsmamma.

RSS 2.0