Höstig lingonpannacotta

Scroll down for English
 
Ingredienser (4 portioner):
 

1 1/2 gelatinblad

3 dl vispgrädde

3 msk socker

3 kanelstänger

2 dl rårörda lingon

Lingon (Till garnering)

 

 

Gör så här:

  1. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter.

  2. Koka upp grädden i en kastrull tillssammans med sockret och kanelstängerna. Dra bort kastrullen från plattan och rör i gelatinbladen.

  3. Lägg de rårörda lingonen i formarna men spara lite till dekoration om du inte har färska lingon att dekorera med.

  4. Ta upp kanelstängerna och häll grädden i formarna.

  5. Låt stå i kylskåpet i minst två timmar.

  6. Garnera med lingon och servera.

 
 
 
 

Pannacotta with Lingonberries

 

What you need (4 portions):

1 1/2 Gelatine leaves

1,2 Cups whipping cream

1/4 Cups sugar
3 Cinnamon sticks
0,8 Cups lingonberrie jam
Lingonberry (for garnish)

 

 

Let's get started:

  1. Let the gelatine leaves rest in a bowl of cold water for 5 minutes.

  2. Boil the cream in a saucepan together with the sugar and cinnamon sticks. Pull the pan from the heat and stir in the gelatine.

  3. Add the jam in four small bowls, but save some for decoration if you don't have fresh lingonberries to decorate with.

  4. Remove the cinnamon sticks and pour the cream into the bowls.

  5. Keep the bowls with the pannacotta in the refrigerator for at least two hours.

  6. Garnish with berries and serve.

 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mylittlecraftylife.blogg.se

En blogg om mitt lilla liv som pysseltokig småbarnsmamma.

RSS 2.0