Med smak av jul

Har ni smakat dessa gottigheter än? Jag älskar att det kommer specialprodukter så här till jul. Här kommer en kort recension av produkterna som jag har testat hitills:
 
 
 
 
 
Estrellas Julost
3/5
 
Jag är ett fan av räfflade chips och har svårt att äta släta. Därför blir det ett minus på dessa. Smaken är dock väldigt god och sältan är perfekt.
 
 
 
 
 
 
Estrellas Julhjärtan
4/5
 
Dessa hjärtan slinker snabbt ner i magen. De är väldigt stora och luftiga och smaken är väldigt god. Det enda negativa är att påsen tar slut alldeles för fort.
 
 
 
 
Cloettas Juleskum
0/5
 
De här skumtomtarna var nog något av det äckligaste som jag ätit på länge och jag hade svårt att svälja ner dem. Nej tack, jag håller mig till de vanliga rosa.
 
 
 
 
Monbanas Choklad
3/5
 
 
Väldigt gott att blanda med varm mjölk. Jag känner dock ingen smak av pepparkaka som det står på att den ska smaka. 
 
 
 
Apotekarnes Årsmust
4/5
 
Jag fullkomligt älskar julmust och är helt beroende. Årsmusten med hemlig smak är ett väldigt kul koncept tycker jag och den hemliga ingrediensen går att hitta under en etikett på baksidan. Absolut ett tips! Jag kunde inte gissa ingrediensen men när jag tog bort etiketten så blev det så självklart. Supergott!
 
 
/V
 
Hanna
2016-12-10 @ 18:09:32
URL: http://www.kalejdoskop.blogg.se

Estrellas Julost låter ju supergod tycker jag som älskar ost :D Och Estrellas Julhjärtan skulle ju inte vara fel att smaka heller, såg supergoda ut!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mylittlecraftylife.blogg.se

En blogg om mitt lilla liv som pysseltokig småbarnsmamma.

RSS 2.0