Att föreviga tiden

När Lilleman föddes så fick vi en bok där man ska fylla i och skriva om hans första år. Nu har vi fått en liknande till Spralice också. Lillemans bok är min absoluta favoritbok här hemma och jag bländar faktiskt rätt ofta igenom den för att minnas. Det är skrämmande hur snabbt man faktiskt glömmer bort saker. Ännu mer skrämmande är att jag av misstag hade råkat lägga hans bok i en kasse med böcker som ska doneras till en biståndsorganisation. Tur att jag han se det innan jag lämnade in kassen!
 
 
 
Det är väldigt fina bilder och illustrationer i både Spralice och Lillemans böcker. Boken om lilla jag är baserad på den populära boken Gissa hur mycket jag tycker om dig men den verkar tyvärr vara slutsåld hos förlaget. Hoppas att de trycker nya för den är väldigt fin.
 
 
 
 
Förutom dessa böcker så har jag även en annan bok som jag skriver i till Lilleman. Det är en vanlig anteckningsbok som jag har köpt på Ica maxi där jag skriver roliga och minnesvärda saker som han har sagt och gjort. Jag hoppas att boken kommer att bli uppskattad någon gång i framtiden. Fast chansen att jag behåller boken för mig själv är nog väldigt stor. Jag vill inte någonsin glömma bort alla roliga och tokiga saker han har gjort och jag kan nog behöva boken för att minnas dem.
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mylittlecraftylife.blogg.se

En blogg om mitt lilla liv som pysseltokig småbarnsmamma.

RSS 2.0