Spralice, en månad

Spralice är nu en månad gammal och börjar faktiskt få lite rutin i vardagen. Hon sover bra på nätterna och vaknar var tredje timma för att äta men somnar sen om igen. Hon kommer inte till ro på rygg men när man vänder henne på sidan så somnar hon nästan direkt. Även i bärselen somnar hon så fort hon kommer upp vilket gör henne till det bästa shoppingsällskapet. :) På natten ligger hon på ena sidan om mig vilket är väldigt skönt eftersom jag liggammar. På min andra sida ligger Lilleman och bredvid honom ligger sambon. Det kan bli lite trångt ibland men det är det värt. Det finns inget mysigare än att krypa ner mellan två nakenfisar på natten.
 
På vardagarna går vi upp för att lämna Lilleman på förskolan halv nio men på helgerna kan hon lätt ligga och sova till klockan 10. Dagarna varvas med att äta, ligga på mage och träna, mysa och sitta i babysittern. Hon älskar babysittern och är en riktig liten sprattelgubbe när hon sitter där i. På kvällstid däremot så duger den inte! Det enda som duger då är att vara i famnen och vid 22-snåret när mamma tycker att det är lagom att gå och lägga sig eftersom Spralice redan sover så vaknar hon och vill skumpa i famnen till klockan 23. Väldigt härligt när man är så där lagom trött :)
 
Hon skriker i stort sett aldrig men hon bökar runt en massa för att visa att hon är missnöjd. Hon är en lite tuttig tjej men vill inte ha napp. Handen däremot kan smaka väldigt gott ibland! Storebror accepterade henne som en familjemedlem långt innan hon föddes och det har hela tiden varit väldigt viktigt med att det ska vara rättvist med bebisen också. Om han ska ge oss hejdå eller godnatt kramar så ska bebisen också ha. Han har även koll på att vi inte glömmer henne i bilen eller någon annanstans. Jag tror och hoppas att vi kommer få se en massa syskonkärlek under åren!
 
Livet med en liten bebis är otroligt härligt. Det var flera gånger jobbigare med första barnet men nu med det andra..Tja, hon har helt enkelt bara lärt sig att hänga på :)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mylittlecraftylife.blogg.se

En blogg om mitt lilla liv som pysseltokig småbarnsmamma.

RSS 2.0